Συμμετοχή Συγγραφέων και Εικονογράφων στη 19η Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης 4-7/5/2023

Ο Κυπριακός Σύνδεσμος Παιδικού-Νεανικού Βιβλίου συμμετέχει, με τη στήριξη του Υφυπουργείου Πολιτισμού, στη 19η Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης με περίπτερο από τις 4-7/5/2023.

Στη Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης θα υπάρχει σχετικός κατάλογος βιβλίων Παιδικής/Νεανικής Λογοτεχνίας με τα βιβλία που ήδη ταξίδεψαν στην έκθεση βιβλίου της Bologna. Για επιπρόσθετα βιβλία, τα οποία έχουν εκδοθεί μετά τον Ιανουάριο του 2023, και οι δημιουργοί τους θα ήθελαν να προστεθούν στον κατάλογο, θα παρακαλέσουμε να επικοινωνήσουν μαζί μας, αποστέλλοντας email στο [email protected] μέχρι και τις 31/3/2023.

Όσα από τα μέλη του ΚΣΠΝΒ (συγγραφείς/εικονογράφοι/εκδότες/εκπαιδευτικοί) επιθυμούν να παρευρεθούν στη Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης και να διοργανώσουν εκδηλώσεις για τους επισκέπτες (σύντομα δρώμενα, υπογραφές βιβλίων) μπορούν να επικοινωνήσουν με τον ΚΣΠΝΒ και να καταθέσουν σχετική πρόταση. Ο ΚΣΠΝΒ θα μπορούσε να παραχωρήσει το περίπτερό του και να φιλοξενήσει τα ενδιαφερόμενα μέλη με ιδιαίτερη χαρά.

Ευελπιστούμε στη θετική σας ανταπόκριση.

Από το ΔΣ του ΚΣΠΝΒ