Τελετή παρουσίασης έκδοσης «Οι συγγραφείς γράφουν και τα παιδιά εικονογραφούν μικρές ιστορίες ελπίδας και δύναμης με αφορμή την Κορωνοϊό»

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο ΥΠΠΑΝ η τελετή παρουσίασης της έκδοσης «Οι συγγραφείς γράφουν και τα παιδιά εικονογραφούν μικρές ιστορίες ελπίδας και δύναμης με αφορμή την Κορωνοϊό», στην παρουσία του Υπουργού Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας.

Εισαγωγή έγινε από τη Δρ Αθηνά Μιχαηλίδου, Διευθύντρια του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου Κύπρου, ενώ χαιρετισμούς απηύθυναν οι κ. Έλενα Περικλέους, Πρόεδρος του Κυπριακού Συνδέσμου Παιδικού και Νεανικού Βιβλίου – iBbY Κύπρου, και ο κ. Πρόδρομος Προδόμου, Υπουργός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας.

Το σκεπτικό της έκδοσης παρουσιάστηκε από την Δρ Άννα Κουππάνου, Λειτουργό Παιδαγωγικού Ινστιτούτου και η παρουσίαση έκλεισε με ένα σύντομο δρώμενο από παιδιά δημοτικού σχολείου.

Ευχαριστούμε, για ακόμα μια φορά, όλους τους φορείς που στήριξαν τη δράση μας αλλά κυρίως όλους τους συγγραφείς και τα παιδιά που είχαν τον πιο βασικό ρόλο στην υλοποίηση της συγκεκριμένης ιδέας.

https://photos.app.goo.gl/5PbSJ3SD3cemkfxr9