Δελτίο Τύπου: Λέσχη Φ.Α.Β.

Είναι με μεγάλη χαρά που ανακοινώνουμε την τελετή απονομής των καπέλων των Φανατικά Αθεράπευτων Βιβλιοφάγων. Τα πρώτα 9 ιδρυτικά μέλη της Λέσχης των Φανατικά Αθεράπευτων Βιβλιοφάγων είναι πραγματικότητα. Εννιά παιδιά κατάφεραν μέσα σε ένα χρόνο να διαβάσουν και να καταγράψουν 100 βιβλία. Είχαμε παραλάβει και μελετήσει τη λίστα των βιβλίων που διάβασαν. Θέλουμε να τους πούμε ένα τεράστιο ΜΠΡΑΒΟ για την προσπάθειά τους.

Την Παρασκευή 19 Μαΐου πέρασαν από μια αρχική μικρή δοκιμασία μύησης στα μυστικά των Φανατικά Αθεράπευτων Βιβλιοφάγων. Αρχικά τους υποβλήθηκαν  κάποιες ερωτήσεις από την κριτική επιτροπή και ακολούθως, στη βάση πάντα της λίστας των βιβλίων που διάβασαν συμπλήρωσαν γραπτώς ένα ερωτηματολόγιο για να καταγραφεί «το ποσοστό φαντασίας στο αίμα τους», αφού πιστεύουμε πως τα βιβλία είναι το γυμναστήριο της φαντασίας του. Δεν συμπεριλαμβάνονταν ερωτήσεις γνώσεως αλλά ερωτήσεις φαντασίας και δημιουργικότητας. Χωρίς άγχος κατέγραψαν την υπέροχη εμπειρία τους ως φανατικά αθεράπευτοι βιβλιοφάγοι.

Παρακολούθησαν στη συνέχεια,  παρέα με άλλα παιδιά, βιωματικό εργαστήρι στα πλαίσια της λειτουργία του FURRY BOOK CLUB,  το οποίο οργανώνεται σε συνεργασία με την Ελληνική Τράπεζα, στο Κτίριο Διοίκησης της Ελληνικής Τράπεζας στην είσοδο της Λευκωσίας, γωνία Λεωφόρου Λεμεσού και Αθαλάσσας 200, κάθε Παρασκευή.

Η κριτική επιτροπή κατά τη διάρκεια του εργαστηρίου,  αποχώρησε  για να μελετήσει τις απαντήσεις. Στο τέλος της παρουσίασης ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα και αποδόθηκαν τα καπέλα.

Η προσπάθεια για εμπλουτισμό της λέσχης των ΦΑΒ και με άλλους Φανατικά Αθεράπευτοι Βιβλιοφάγοι συνεχίζεται.

Στείλτε ένα μήνυμα στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του ΚΣΠΝΒ (email: [email protected]) και δηλώστε την πρόθεσή σας να διεκδικήσετε μια θέση στη λέσχη των Φ.Α.Β.. Τον Απρίλη του 2024 θα μας στείλετε τη λίστα με τα 100 βιβλία που θα καταφέρετε να διαβάσετε και θα μπορέσετε να διεκδικήσετε και εσείς το καπέλο του Φανατικά Αθεράπευτου Βιβλιοφάγου. Οι υφιστάμενοι βιβλιοφάγοι μπορούν να συνεχίσουν την προσπάθεια και κάθε χρόνο να διεκδικούν να προστίθεται στο καπέλο τους η μετακίνησή τους στο επόμενο στάδιο με το αντίστοιχο σύμβολο (επιπρόσθετη φούντα).

 

Περιμένουμε με ανυπομονησία τις συμμετοχές σας

 

 

Εκ μέρους της Αυτού Μεγαλειότητας

Του Μέγα και Τρανού Βιβλιοφάγου

 

 

Με την αγάπη μου τη βιβλιοαπέραντη

Έλενα Περικλέους

Πρόεδρος ΚΣΠΝΒ

 

Υ.Γ.: Χορηγοί των καπέλων των Φ.Α.Β. είναι η εταιρεία Mcdonald’s  και η  Ελληνική Τράπεζα και. Τους ευχαριστούμε από καρδιάς!

 

Κατεβάστε το δελτιο τύπου των ΦΑΒ