Πρόσκληση προς Κύπριους Συγγραφείς και Εικονογράφους για συμμετοχή στο περίπτερο του ΚΣΠΝΒ στο Nicosia Book Fest 2022

facebook blank.jpg

 

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Mε μεγάλη  χαρά,  που σας προσκαλούμε στο περίπτερο του Κυπριακού Συνδέσμου Παιδικού και Nεανικού Bιβλίου (ΚΣΠΝΒ) το οποίο θα βρίσκεται στο πάρκο της Ακρόπολης στα πλαίσια του NICOSIA BOOK FESTIVAL 2022, στις 15 και 16 Οκτωβρίου.

Με την ευκαιρία αυτή θα θέλαμε να ενημερώσουμε τα καινούργια μέλη, ότι ο Κυπριακός Σύνδεσμος Παιδικού και Νεανικού βιβλίου, ο οποίος ιδρύθηκε το 1974, είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που στόχο έχει την προώθηση της κυπριακής παιδικής και εφηβικής λογοτεχνίας και την ανάπτυξη της φιλαναγνωσίας μέσα από ποικίλες δράσεις. Η στήριξη των μελών είναι πάρα πολύ σημαντική, τόσο για τη βιωσιμότητα του συνδέσμου όσο και για την ανάπτυξη ποικίλων δράσεων. Η στήριξη μπορεί να πάρει πολλές μορφές: οικονομική, είτε με την αγορά του λογοτεχνικού περιοδικού ΑΝΕΜΗ (επιθεώρηση της κυπριακής παιδικής και νεανικής λογοτεχνίας που εκδίδεται μια φορά τον χρόνο) είτε με την εγγραφή μέλους 10 ευρώ είτε με την εθελοντική συμμετοχή στις δράσεις μας με προσφορά εργασίας. Περισσότερα θα βρείτε στη σελίδα του Συνδέσμου: https://cybby.org

Ο ΚΣΠΝΒ θα βρίσκεται στο Nicosia Book Festival και φέτος, για την προώθηση της κυπριακής παιδικής και νεανικής λογοτεχνίας και των δράσεων του.

Όσοι Kύπριοι συγγραφείς και εικονογράφοι (που είναι μέλη μας) θα ήθελαν να βρίσκονται στο περίπτερο του ΚΣΠΝΒ, παρακαλούνται να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους στο Έντυπο Δήλωσης Συμμετοχής στο Nicosia Book Fest 2022 ««« Κάντε κλικ στον τίτλο αριστερά για το έντυπο.

 

Για την καλύτερη οργάνωση σας παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά τα πιο κάτω:

  1. Δηλώστε ΤΡΕΙΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ για την ώρα και τη μέρα που θα θέλατε να βρίσκεστε στο Περίπτερο του Συνδέσμου, με σειρά προτεραιότητας. Ο κάθε συγγραφέας/εικονογράφος θα έχει στη διάθεσή του 1 ώρα.
  2. Ο κάθε συγγραφέας/εικονογράφος έχει την αποκλειστική ευθύνη τόσο να φέρει στο περίπτερο του ΚΣΠΝΒ τα βιβλία του/της ή το πορτοφόλιο του/της όσο και να τα απομακρύνει, για να τοποθετηθούν βιβλία του επόμενου/ης. Θα μπορεί αν το επιθυμεί να διαθέτει τα έργα του/της προς πώληση. Ο ΚΣΠΝΒ δεν θα πάρει κανένα ποσοστό επί των πωλήσεων.
  3. Η ευθύνη για την ενημέρωση και την άδεια από τον εκδοτικό οίκο ή το βιβλιοπωλείο βαραίνει τον ίδιο τον/την συγγραφέα/ εικονογράφο. Σε περίπτωση που ο εκδοτικός σας οίκος ή το βιβλιοπωλείο με το οποίο συνεργάζεστε φέρει ενστάσεις για τη συμμετοχή σας στο περίπτερο του ΚΣΠΝΒ, ο Σύνδεσμος δεν φέρει καμία ευθύνη.
  4. Θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και σε περίπτωση που υπάρξουν οποιεσδήποτε αλλαγές στα πρωτόκολλα που θα επηρεάσουν τον τρόπο διεξαγωγής, θα ενημερωθείτε ανάλογα.

Είμαστε σίγουροι ότι η αντιπροσώπευση του περιπτέρου του ΚΣΠΝΒ με τους συγγραφείς και εικονογράφους που έχει, θα κερδίσει τις εντυπώσεις μικρών και μεγάλων.

 

Tο «Έντυπο Δήλωσης Συμμετοχής» με τις προτιμήσεις σας πρέπει να αποσταλεί   συμπληρωμένο στο email του ΚΣΠΝΒ [email protected] μέχρι τις 10/9/22.

Έντυπο Δήλωσης Συμμετοχής στο Nicosia Book Fest 2022

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

 

                                                                                                           Με εκτίμηση

 το Διοικητικό Συμβούλιο του ΚΣΠΝΒ