Ανταλλακτική Βιβλιοθήκη

Ο Κυπριακός Σύνδεσμος Παιδικού-Νεανικού Βιβλίου, σε συνεργασία με την Παγκύπρια Οργάνωση Προώθησης Γραμματισμού, σας καλούν σε ένα συνεχές Πανηγύρι Φιλαναγνωσίας και Ανταλλαγής Βιβλίων.

Σε διάφορους χώρους κοινωνικής συνεύρεσης, με αρχή την περιοχή Σολιάς, θα συναντήσετε τη μασκότ μας να σας καλεί να ανταλλάζετε βιβλία. Οι αρχικοί χώροι καταγράφονται στον κατάλογο που βρίσκεται στον σύνδεσμο https://bit.ly/bookexc , ο οποίος θα εμπλουτίζεται με την πάροδο του χρόνου.

Αφήνετε ένα αγαπημένο διαβασμένο ή και πολυδιαβασμένο βιβλίο και παίρνετε ένα άλλο που έχει αγαπηθεί από κάποιον άλλο. Στόχος, να ταξιδέψουν βιβλία αγαπημένα για παιδιά, εφήβους και ενήλικες από χέρι σε χέρι, σκορπώντας το μήνυμά τους για την δύναμη των ιστοριών. Τη δύναμη να αλλάζουν εμάς και τον κόσμο μας, χαρίζοντάς μας περισσότερες από μια ζωές…

Θα αναγνωρίσετε τους χώρους που φιλοξενούν την Ανταλλακτική Βιβλιοθήκη από την αφίσα και τους σελιδοδείκτες που θα υπάρχουν σε όλα τα βιβλία τα οποία μπορείτε να ανταλλάξετε.

Σημειώνεται ότι όσοι επιθυμούν να φιλοξενήσουν τη συγκεκριμένη δράση στον χώρο τους, μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας για να διευθετηθεί η παράδοση της αρχικής ποσότητας βιβλίων, τα οποία ευελπιστούμε πως θα εμπλουτίζονται συνεχώς.

 

Ανακοίνωση με αφίσα δράσης