Ευχές για τον καινούργιο χρόνο – ΑΝΕΜΗ και Συνδρομή

Με την ευκαιρία των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, σας απευθύνουμε τις πιο θερμές ευχές για υγεία, οικογενειακή ευτυχία και δημιουργική δύναμη.

Σας ενημερώνουμε ταυτόχρονα πως το νέο τεύχος του περιοδικού “Ανέμη” (αρ.30, Λευκωσία 2022), έχει πρόσφατα κυκλοφορήσει και μπορείτε να το προμηθευτείτε από τα βιβλιοπωλεία Πάργα και Επιφανείου σε όλες τις πόλεις αλλά και μετά από επικοινωνία. Το 30ο, επετειακό, τεύχος της Ανεμης είναι εμπλουτισμένο φέτος με το ένθετο “Λογοτεχνικά Παιχνίδια 2021” το οποίο περιέχει το θεωρητικό υπόβαθρο της σπονδυλωτής δράσης του ΚΣΠΝΒ, προτάσεις βιβλίων αλλά και αναλυτική περιγραφή όλων των εργαστηρίων που σχεδιάστηκαν και συντονίστηκαν από την ομάδα φιλαναγνωσίας “Μυθοπόροι”.

Αναμένουμε την ανταπόκρισή σας, για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε την απρόσκοπτη λειτουργία του Συνδέσμου, ο οποίος στηρίζεται αποκλειστικά στις συνδρομές των μελών του και στη χορηγία των Πολιτιστικών Υπηρεσιών.  Ανανέωση/εγγραφή μέλους για το έτος 2023

Σας πληροφορούμε επίσης ότι ο Κυπριακός Σύνδεσμος Παιδικού Νεανικού Βιβλίου θα πραγματοποιήσει το 2023 διάφορες δραστηριότητες, για τις οποίες θα υπάρχει ηλεκτρονική και άλλη ενημέρωση μέσω email, Facebook και της ανανεωμένης ιστοσελίδας μας.

Είμαστε βέβαιοι ότι θα έχουμε και φέτος τη στήριξη και τη συνεργασία σας για την εκπλήρωση των στόχων του Συνδέσμου μας, που είναι η με κάθε δυνατό τρόπο ανάπτυξη και ανάδειξη της κυπριακής παιδικής λογοτεχνίας αλλά και η καλλιέργεια της φιλαναγνωσίας, μέσα από ποικίλες δράσεις, συνεργασίες και συνέργειες που απευθύνονται στους δημιουργούς, στους εκπαιδευτικούς, στα παιδιά και σε όλους τους φίλους της παιδικής και νεανικής λογοτεχνίας.

Με φιλικούς χαιρετισμούς και βαθιά εκτίμηση,

το ΔΣ του ΚΣΠΝΒ