Εκδηλώσεις Μαρτίου 2015

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Σας ενημερώνουμε για άλλες τρεις ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις που θα γίνουν μέσα στον Μάρτιο.

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ-ΤΣΑΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ – 5/3/2015

Το καθιερωμένο Καλλιτεχνικό Απόγευμα-τσάι του Συνδέσμου μας, που διοργανώνεται με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Μέρας της Γυναίκας, θα γίνει φέτος την Πέμπτη, 5 Μαρτίου 2015, στο ξενοδοχείο “Κλεοπάτρα”, από τις 3.30μ.μ.-6.00μμ. Θα τιμηθούν οι λογοτέχνιδες Νίτσα Σολομωνίδου, Μαρούλα Λοϊζίδου-Μακαρίου και Λέφη Κουπεπίδου, για το έργο των οποίων θα μιλήσουν κατά σειρά η Δρ Μαρία Μιχαηλίδου, η Αγνή Χαραλάμπους και η Στέλλα Χαραλαμπίδου. Θα υπάρχει επίσης μουσικό πρόγραμμα. Δηλώσεις συμμετοχής για την εκδήλωση μπορούν να γίνονται το αργότερο μέχρι την 1η Μαρτίου στην ταμία του ΚΣΠΝΒ Όλγα Ρουβήμ, στο τηλέφωνο 99- 510661.

ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΑΡΤΖΗ -11/3/15

Ο Σύνδεσμός μας συνεργάζεται με τον Όμιλο Φίλων Δημοτικής Βιβλιοθήκης Στροβόλου για την παρουσίαση του ιστορικού μυθιστορήματος του γνωστού Ελλαδίτη συγγραφέα και μελετητή της λογοτεχνίας Γιάννη Δ. Μπάρτζη, “Φεύγω ξένη”, που θα γίνει την Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015, στις 7. 30μ.μ.,στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Στροβόλου.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΟΙΗΣΗΣ -20/3/15

Τιμούμε φέτος και την παγκόσμια ποίησης με εκδήλωση που θα διοργανώσουμε την Παρασκευή, 20 Μαρτίου 2015, στις 7.30μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων των Πολιτιστικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού (Ιφιγενείας 27). Η εκδήλωση θα είναι αφιερωμένη σε τρεις ποιητές της παιδικής μας λογοτεχνίας: τον Αντρέα Κωνσταντινίδη, τον Αντώνη Πιλλά και τον Νίκο Πενταρά. Θα γίνει παρουσίαση του ποιητικού τους έργου, θα διαβαστούν ποιήματα και θα ακολουθήσει συνομιλία των ποιητών με το κοινό.

Σας πληροφορούμε επίσης ότι στις αρχές Μαρτίου θα γίνει η ετήσια εκλογική συνέλευση του Συνδέσμου για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου (θα σταλεί σχετική πρόσκληση).

ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΚΣΠΝΒ

2 Φεβρουαρίου 2015