Πρόσκληση προς συγγραφείς για δήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή σε πρόγραμμα φιλαναγνωσίας σε συνεργασία με τον Δήμο Στροβόλου

 

 

Θέμα: Πρόσκληση προς Συγγραφείς για δήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή σε πρόγραμμα φιλαναγνωσίας σε συνεργασία με τον Δήμο Στροβόλου

 

Αγαπητοί συγγραφείς,

Ο Κ.Σ.Π.Ν.Β., στα πλαίσια ενός μνημονίου συνεργασίας που θα υπογράψει με τον Δήμο Στροβόλου, θα υλοποιήσει κατά την παρούσα σχολική χρονιά Δράσεις φιλαναγνωσίας στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Στροβόλου.

Η δράση θα αποτελεί μια μορφή συνέχισης του προγράμματος των Λογοτεχνικών Πρωινών.

Τα παιδιά των σχολείων του Δήμου Στροβόλου, θα έχουν οργανωμένες συναντήσεις με συγγραφείς. Στόχος η γνωριμία με τον συγγραφέα και τα βιβλία του αλλά ένα  εργαστήρι δημιουργικής γραφής. Μέσα από το εργαστήρι που θα έχουν τα παιδιά με τον συγγραφέα θα γράφουν τη δική τους ιστορία για συμμετοχή σε διαγωνισμό συγγραφής τον οποίο θα αθλοθετεί ο Δήμος Στροβόλου. Τα αποτελέσματα και η βράβευση θα  γίνονται κατά την τελετή λήξης του ετήσιου προγράμματος. Θα τιμούνται τα παιδιά που θα διακρίνονται και οι συγγραφείς/μέντορες τους στο ταξίδι της δημιουργικής γραφής.

Για την παρούσα σχολική χρονιά 2020-2021 το θέμα του μαθητικού διαγωνισμού θα είναι: «Περιπέτεια στη Βιβλιοθήκη»

Όσοι συγγραφείς επιθυμούν μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, της ιστοσελίδας μας ή και της σελίδας μας στο facebook, με ένα απλό μήνυμα που να περιλαμβάνει τα στοιχεία επικοινωνίας τους.

Κ.Σ.Π.Ν.Β.

Ibby Cyprus

—————————————————-

Σημείωση: Οι συναντήσεις θα γίνονται σε πρωινό χρόνο και θα διασφαλιστεί άδεια από το ΥΠΠΑΝ για το πρόγραμμα. Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν αργότερα.