Με έμπνευση την αφίσα… γράψε τη δική σου ιστορία Από την Κύπρο στην Μπολόνια!

Κάλεσμα συμμετοχής σε μια ψηφιακή έκδοση

Μια φορά και ένα καιρό, μια υπέροχη αφίσα θα ταξίδευε στην Μπολόνια, στην Ιταλία, μαζί με ένα κιβώτιο βιβλία, για να λάβουν μέρος στη Διεθνή έκθεση βιβλίου. Ξέσπασε όμως μια μεγάλη πανδημία και το ταξίδι της αφίσας αναβλήθηκε.

Ο Κυπριακός Σύνδεσμος Παιδικού και Νεανικού βιβλίου μετά την ακύρωση της Διεθνούς Έκθεσης Παιδικού Βιβλίου στην Μπολόνια, αποφάσισε να οργανώσει μια ψηφιακή έκδοση με παραμύθια. Με αφορμή την αφίσα που φιλοτέχνησε η εικονογράφος Λιάνα Δενεζάκη, μπορείτε παιδιά να γράψετε το δικό σας παραμύθι, με μπόλικη φαντασία. Τονίζουμε ότι η αφίσα είναι μόνο η αφορμή και δεν χρειάζεται να περιορίσετε τη φαντασία σας. Με αυτό τον φανταστικό τρόπο, παιδικές όμορφες ιστορίες θα ταξιδέψουν σε μια ψηφιακή έκθεση βιβλίου και ποιος ξέρει, ίσως και η δική σας ιστορία να βρεθεί σε μια μεγάλη έκθεση βιβλίου.

Στείλτε μας τα παραμύθια σας με email στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Κυπριακού Συνδέσμου Παιδικού και Νεανικού βιβλίου [email protected]. Οι καλύτερες ιστορίες θα πάρουν για δώρο, έτσι για να έχουν και παρέα, άλλες υπέροχες ιστορίες, με βιβλία κύπριων συγγραφέων που θα τους δοθούν ως δώρο για τη συμμετοχή.

Ημερομηνία λήξης συμμετοχών ορίζεται η 31η Μαΐου.

Μπλουμ πλαμ μπλομ μια ιστορία ξεκινώ!